VOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizen

Reizen in 2019

Ook dit keer biedt de reiscommissie u een grote keus aan reizen. We zijn benieuwd waar uw voorkeur naar uitgaat. Wel is het zo dat er bij iedere reis voorwaarden zijn met betrekking tot het minimum aantal deelnemers. Het kan dus voorkomen dat de reis die u graag wilt maken geschrapt moet worden wegens gebrek aan belangstelling. U hoort dat uiterlijk 4 weken voor vertrek, zodat u nog gelegenheid heeft om u voor een andere reis op te geven. We hebben echter geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en verlangens van onze VOV-ers: een breed aanbod, niet te duur en verzorging van Voorschoten tot Voorschoten. Dit jaar hebben wij samen met Kras drie busreizen georganiseerd en twee korte rivierencruises. Verder staan er zes dagreizen in de aanbieding in samenwerking met Lubbbe Reizen uit Zoeterwoude, alsmede de gebruikelijke dag cruise.

Om u alvast nieuwsgierig te maken, kunnen wij u vertellen dat in de reisgids fantastische meerdaagse reizen voorkomen, zoals busreizen naar Zuid-Engeland, Duitsland en Frankrijk en een busreis in Nederland naar het mooie Montferland. De rivierencruises betreffen beide een thema. Te weten een wijncruise in augustus en een kerstmarktcruise halverwege december.

Ook de dagreizen zien er dit jaar weer aantrekkelijk uit. Wij gaan naar de Veluwe en Brabant maar blijven ook in Zuid-Holland. Wij hebben een afwisselend programma met stadswandelingen en bezoeken aan locaties. En zoals u van ons gewend bent zorgen wij ook voor de inwendige mens met koffie en gebak, alsmede een goede maaltijd aan het einde van de dag.

Wij vertellen verder niets over de inhoud van de diverse reisprogramma’s. Dat moet u fijn zelf lezen in de reisbrochure. Als reiscommissie hopen wij wel dat de aangeboden reizen u reislustig maken en dat wij veel aanmeldingen krijgen. In ieder geval is uit de enquêteonderzoeken gebleken dat men de reizen als zeer positief en gezellig waardeert.

De reiscommissie bestaat dit jaar uit:

Meerdaagse reizen: Hans Zwaan,

Dagreizen: Emelie Rijnbeek,

Medeorganisator reizen: Toos Verhage

Medeorganisator reizen: Edu Donkersloot

Coördinator: André in ‘t Veen

De reservering is pas definitief na inlevering van een in de reisgids ingevoegd BEVESTIGINGSFORMULIER bij een van de leden van de reiscommissie. De adressen vindt u bij de diverse reizen in de gids.

DUS: EERST TELEFONISCH MELDEN; DAARNA HET BEVESTIGINGSFORMULIER INLEVEREN!!

Wanneer er te weinig aanmeldingen voor een reis binnenkomen behouden wij ons het recht voor om een reis te schrappen.

 

Reisgids 2019

Bevestigingformulier meerdaagse reizen 2019

Bevestigingformulier dagreizen 2019

 

 

Reisverslagen

Reisverslag Ootmarsum - oktober 2018

Met een welbekende Th. Lubbe-bus en Aat Stahlie achter het stuur vertrekken we donderdagmorgen de 4e oktober om 9 uur vanaf het Burg. v.d. Haarplein naar Ootmarsum.

Na een voorspoedige reis arriveren we ca. 11.30 u. op de plaats van bestemming, bij hotel “Twents Gastenhoes”, waar de koffie klaar staat en waar we even later kunnen aanschuiven voor de lunch...  Verder lezen...

Dagreis Hanzestad Zutphen en de stad Bronkhorst - 6 september 2018

In de terugblik op deze dagreis vatte, weertechnisch gezien, de interim reisleider de dag met de bus in het kort samen: regen op de bus zowel op de heen- als terugreis, maar daar tussenin buiten heel mooi weer. Zowel in de eerste bezoekplaats Zutphen als in de tweede plaats Bronkhorst..  Verder lezen...

Dagreis Middelburg 14 augustus 2018

LUCTOR ET EMERGO of anders: ik worstel en kom boven. De wapenspreuk van de Zeeuwen en de provincie Zeeland. De kleine foto toont het wapenscherm boven de toegangspoort naar het Abdijplein met Abdijklooster en het provinciehuis van Zeeland.
De toon is gezet. Met de VOV in een dagreis naar de stad Middelburg.   Verder lezen...

Reisverslag Dresden, juli 2018

Zo.mo. 1 juli vertrekken we al om 8 uur met een Kras-bus vanaf het v.d. Haarplein (wel vroeg, maar iedereen is keurig op tijd). De eerste stop is in Nieuwegein, voor een chauffeurswissel: een vrouw (Jacqueline) neemt het stuur over gedurende de verdere reis. Verder lezen...

© 2012-2019 Vereniging Ouderenbelang Voorschoten | Privacyverklaring | Site door Compleet IT