VOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizenVOV voorschoten reizen

Reizen in 2018

Ook dit keer biedt de reiscommissie een grote keus aan vlieg- bus- en bootreizen. We zijn benieuwd waar uw voorkeur naar uitgaat. Wel is het zo dat er bij iedere reis voorwaarden zijn met betrekking tot het minimum aantal deelnemers. Het kan dus voorkomen dat de reis die u graag wilt maken geschrapt moet worden wegens gebrek aan belangstelling. U hoort dat uiterlijk 4 weken voor vertrek, zodat u nog gelegenheid heeft om u voor een andere reis op te geven. We hebben echter geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en verlangens van onze VOV-ers: een breed aanbod, niet te duur en verzorging van Voorschoten tot Voorschoten. Dit jaar werken we samen met Kras-reizen uit Ammerzoden, Het Groene Hart uit Leiderdorp en Lubbe Reizen uit Zoeterwoude.

Om u alvast nieuwsgierig te maken, kunnen wij u vertellen dat in deze reisgids fantastische meerdaagse reizen voorkomen, zoals een zonreis naar de Azoren, een 8 daagse Rivierencruise langs onze Hanzesteden met de Juliana, stedentrips naar Nice, Lissabon, Dublin en Kopenhagen en 2 meerdaagse busreizen n.l. naar het prachtige Sauerland en in oktober een reis naar de wijnfeesten aan de Moezel.

Ook de dagreizen zien er dit jaar weer aantrekkelijk uit. Zo gaan wij naar Lemmer en Bolsward in Friesland, het gevangenismuseum in Veenhuizen en Ellert en Brammert in Schoonoord, het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, Het Deltapark bij Neeltje Jans, Schokland en de Weerribben en natuurlijk onze jaarlijkse boottocht maken met de Olympia.

Al met al zal dit aantrekkelijke reisprogramma velen reislustig maken en daarom hopen wij u zeker op een of meer van deze reizen te mogen ontmoeten.

De reiscommissie bestaat dit jaar uit:

Meerdaagse reizen: Hans Zwaan,

Dagreizen: Emelie Rijnbeek,

Financiële administratie dagreizen: Emelie Rijnbeek

Financiële administratie meerdaagse reizen: Els Kloosterman

Interim coördinator: Elselien Veneman 

 

 

De reservering is pas definitief na inlevering van een in deze gids ingevoegd BEVESTIGINGSFORMULIER bij een van de leden van de reiscommissie. De adressen vindt u bij de diverse reizen in deze gids.

Bent u een formulier kwijt dan kunt u contact opnemen met Elselien Veneman.

DUS: EERST TELEFONISCH MELDEN; DAARNA HET BEVESTIGINGSFORMULIER INLEVEREN!!

VEEL REISPLEZIER MET ONZE VOV!!!
 

Wanneer er te weinig aanmeldingen voor een reis binnenkomen behouden wij ons het recht voor om een reis te schrappen.

 

Reisgids 2018

 

 

Reisverslagen

Reisverslag Ootmarsum - oktober 2018

Met een welbekende Th. Lubbe-bus en Aat Stahlie achter het stuur vertrekken we donderdagmorgen de 4e oktober om 9 uur vanaf het Burg. v.d. Haarplein naar Ootmarsum.

Na een voorspoedige reis arriveren we ca. 11.30 u. op de plaats van bestemming, bij hotel “Twents Gastenhoes”, waar de koffie klaar staat en waar we even later kunnen aanschuiven voor de lunch...  Verder lezen...

Dagreis Hanzestad Zutphen en de stad Bronkhorst - 6 september 2018

In de terugblik op deze dagreis vatte, weertechnisch gezien, de interim reisleider de dag met de bus in het kort samen: regen op de bus zowel op de heen- als terugreis, maar daar tussenin buiten heel mooi weer. Zowel in de eerste bezoekplaats Zutphen als in de tweede plaats Bronkhorst..  Verder lezen...

Dagreis Middelburg 14 augustus 2018

LUCTOR ET EMERGO of anders: ik worstel en kom boven. De wapenspreuk van de Zeeuwen en de provincie Zeeland. De kleine foto toont het wapenscherm boven de toegangspoort naar het Abdijplein met Abdijklooster en het provinciehuis van Zeeland.
De toon is gezet. Met de VOV in een dagreis naar de stad Middelburg.   Verder lezen...

Reisverslag Dresden, juli 2018

Zo.mo. 1 juli vertrekken we al om 8 uur met een Kras-bus vanaf het v.d. Haarplein (wel vroeg, maar iedereen is keurig op tijd). De eerste stop is in Nieuwegein, voor een chauffeurswissel: een vrouw (Jacqueline) neemt het stuur over gedurende de verdere reis. Verder lezen...

© 2012-2018 Vereniging Ouderenbelang Voorschoten | Privacyverklaring | Site door Compleet IT