Evenementen ARCHIEF

Hieronder vindt u een overzicht van eerdere evenementen georganiseerd door de VOV.

 

Naar de spectakel musical THE LION KING.

8 juni 2017

Nog 9 tickets beschikbaar. Wees er snel bij de tickets gaan razend snel weg.

Disney’s The Lion King vertelt het verhaal van het leeuwenwelpje Simba die de troonopvolger is van Koning Mufasa van het Afrikaanse dierenrijk. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp begint de ‘circle of life’ in de savanne. Zet al uw zintuigen maar op scherp, beleef deze fantische en spectaculaire theaterervaring die zijn weerga niet kent!

De evenementencommissie heeft 40 tickets op de kop tikken voor een zeer gereduceerde prijs. 1e rang ticket voor leden is € 85.-- inclusief bus. Voor niet leden is de prijs € 87,50.

Heeft u belangstelling dan kunt u dit aan Til Heijsteeg doorgeven. tel. 071-8874510 of email til.heysteeg@ziggo.nl. Locatie: Circustheater te Scheveningen.

U kunt het bedrag storten op rekening: NL35INGB0006564156 t.n.v. VOV evenementen o.v.v. Dinershow en uw opgegeven naam. Na betaling is uw aanmelding definitief.

De voorstelling begint om 20.00 uur en eindigt omstreeks 23.00 uur. We vertrekken met de bus van het Burg. van de Haarplein (Brandweerkazerne) om 18.45 uur en reizen af naar het Circustheater te Scheveningen, waar we weer omstreeks 11.00 uur worden opgehaald om naar Voorschoten te gaan.

Wie wil er nu niet naar deze spectaculaire musical tegen een zeer gereduceerde prijs. Het scheelt u zomaar € 25,- per ticket. 

 

FIDDLER ON THE ROOF IS TERUG IN HET THEATER

UNIEKE KANS - 7 november 2017

In het Nieuwe de la Mar theater te Amsterdam. Geniet mee met het verhaal van melkboer Tevje en zijn dochters hij, die ervan droomt ooit een rijk man te zijn.

In het Nieuwe de la Mar theater te Amsterdam.

Geniet mee met het verhaal van melkboerTevje en zijn dochters hij, die ervan droomt ooit een rijk man te zijn.

Schrijf u nu in om op dinsdag 7 november 2017 hierbij aanwezig te zijn. U wordt per bus naar het theater vervoerd dus geen zoektocht naar een parkeerplaats en ook geen parkeerkosten.

De prijs voor deze voorstelling bedraagt 67,50 euro per persoon.

Vanwege de grote belangstelling verzoeken wij u, binnen een week na ontvangst van dit bericht u in te schrijven.

Door directe betaling bent u gegarandeerd zeker van uw zitplaats op een op de 1e rangskaarten van het theater.

Uw overschrijving ontvangen wij graag op rekeningnummer:

NL35INGB0006564156 o.v.v. VOV (evenementen) o.v.v. Fiddler on the roof.

Aanmeldingen bij Til Heijsteeg, tel. 071 8874510, email: til.heysteeg@ziggo.nl

 

© 2012-2018 Vereniging Ouderenbelang Voorschoten | Privacyverklaring | Site door Compleet IT