Van het bestuur – oktober 2022

Op 29 augustus is ons activiteitenseizoen weer echt van start gegaan met de Ladies Day. Dat is elk jaar weer een schot in de roos. Onze nieuwe ‘huisfotograaf’ Wim van der Graaf heeft een leuke serie foto’s gemaakt, waarvan een selectie elders in op deze website te zien is.

Het allereerste publieke optreden van onze VOV zanggroep Happy2Gether was tijdens het Weekend van Voorschoten, op 10 september, in de fraaie Dorpskerk. Het was geweldig! Vooral ook voor onze zanggroep: de kerk zat bijna helemaal vol, daverend applaus en ‘We want more’… Mooie reclame voor de VOV op dit Weekend van Voorschoten! Zondag de 11e was ook een optreden van ‘onze dansers’ op het Treubplein. Ook van deze twee niet alledaagse gebeurtenissen doen we middels diverse foto’s op deze website verslag.

Ook inmiddels geweest is de Ontspullendag met Boekenmarkt. Dat was 17 september. Er was zo veel animo voor dat de beschikbare tafels binnen een mum van tijd uitverkocht waren en er zijn er ook echt veel spullen naar een nieuwe eigenaar gegaan, want dat is de opzet natuurlijk. We zullen het volgend jaar zeker nog wel een keer organiseren.

Als u dit leest zullen ruim 60 leden op 30 september al met smaak en plezier van de Hutspotmaaltijd genoten hebben, en zullen 52 VOV leden hun koffer al gepakt hebben voor de reis naar Bilstein. Een bus vol, zoals dat in vroegere jaren ook vaak het geval was. Wie weet spreekt dit soort reisjes de leden meer aan? Een reis met All-Inclusive pakket is natuurlijk heel prettig; u weet van te voren waar u aan toe bent qua uitgaven. En dat is in deze onzekere, dure tijden heel wat waard! De Reiscommissie is uiteraard zeer benieuwd naar de ervaringen en zal dat meenemen bij het samenstellen van het reizenpakket voor volgend jaar.

Het eerstvolgende evenement is dan onze Feestavond op 22 oktober. Zullen we weer kunnen rekenen op de gulle gaven van de lokale middenstand voor de grote loterij? Daar zijn de mensen van de Evenementencommissie wekenlang druk mee. Onze stille krachten op de achtergrond! En dat geldt voor alle activiteiten, die al weer draaien als altijd. U staat daar waarschijnlijk nooit echt bij stil, maar zonder de inzet van alle vrijwilligers zou er helemaal geen VOV zijn!

Laten we er met z’n allen een gezellige, warme herfst van maken!