VOV Kerstdiner

Ook dit jaar nodigt het VOV-bestuur u weer uit voor het Kerstdiner.
Datum: 18 december 2023. Locatie: Avifauna Alphen a/d Rijn
Aanvang: 16:00 uur, zaal open: 15:30

Het belooft weer een gezellig en sfeervol kerstdiner te worden! De vocalgroup ‘De Dixie Dames’ zal tijdens het diner kerstliederen ten gehore brengen. Ook dit jaar zullen er weer bussen beschikbaar zijn (tegen betaling) om u te brengen en weer op te halen. U kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid gaan. U krijgt van het bestuur 2 muntjes gratis voor een consumptie. Heeft u muntjes over van vorig jaar? U kunt ze dit jaar alsnog gebruiken!

Het kerstdiner kost € 35,50 p.p. voor VOV-leden en € 42,50 voor niet-leden. Vervoer met de bus kost € 10,50 p.p.

Let op! U dient zich eerst aan te melden en daarna pas te betalen! Aanmelden kan tot 7 december bij Thea Zweers, tel nr. 071 561 4084 of email: thealuyten10@gmail.com

Uw reservering is pas definitief na betaling van de kosten van het diner en indien van toepassing de vervoerskosten. U kunt dit bedrag overmaken op rekening NL86 INGB 0005062260 o.v.v. VOV-Kerstdiner en uw naam.

Let op! Geef bij uw aanmelding bij Thea Zweers aan of u met de bus mee wilt. Wij reserveren de bus voor het aantal aangemelde personen. Dus als u de bus niet gereserveerd heeft moet u voor eigen vervoer zorgen, ook voor de terugweg!

 

Het menu:

  • Proeverij van lekkernijen
  • Bospaddenstoelensoep
  • Met paddenstoelen gevulde Poularde
  • Winters dessert
  • Koffie of thee