REIZEN

REIZEN 2020

Met veel plezier bieden wij u weer de jaarlijkse reisbrochure aan. Ook dit jaar hebben wij weer een leuk aanbod aan reizen. Daarbij merken wij wel op dat er de afgelopen jaren al veel leuke locaties in Nederland zijn bezocht en dat het daarom moei- lijk wordt herhalingen te voorkomen. Niettemin denken wij dat we weer een mooie variatie aan dagreizen en meerdaagse reizen voor u hebben georganiseerd. Let op! Omdat de VOV dit jaar 12,5 jaar bestaat bieden wij onze leden de dagreis naar Garderen/ Elburg aan voor de feestprijs van maar € 49,-!!

Informatiemiddag 12-daagse zeecruise

Waar het betreft herhalingen van dagreizen te voorkomen geldt dat evenzeer voor riviercruises. De afgelopen jaren zijn er veel riviercruises over de Rijn en Moezel georganiseerd. Wij weten dat er veel belangstelling voor cruises is en daarom hebben wij voor de variatie eens gekozen voor een zeecruise van 12 dagen georganiseerd door Costa Cruises. Het is een mooie reis voor een aantrekkelijke prijs en tot 12 maart aanstaande hebben wij een optie op 25 hutten. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u vragen heeft en nadere informatie wenst over deze reis. Daarom organiseren wij voor zaterdag 15 februari 2020 een informatiemiddag. Heeft u belangstelling, meld u zich dan telefonisch aan bij Hans Zwaan, Tel: 071 576 45 57 of bij André in ’t Veen via emailadres: reiscommissie@vovvoorschoten.nl. Wij hopen op grote belangstelling en met het oog op de beperkte optietermijn op een snelle aanmelding voor deze reis.

Naast de beschrijving van de zeecruise treft u in de reisbrochure nog een beschrijving aan van een schitterende trein/busreis door de Zwitserse Alpen, alsmede de beschrijving van twee mooie busreizen naar Praag en het Loiregebied in Frankrijk. Zo- wel de trein/busreis als de busreizen worden door KRAS georganiseerd. Kortom voor u ligt een gevarieerd programma van een zeereis, treinreis en busreizen. Lees rustig de beschrijvingen door en maak uw keuze. Wij zijn in ieder geval reuze be- nieuwd naar uw keuze. Dat geeft ons als reiscommissie weer informatie naar wat voor soort reizen uw belangstelling uit gaat.

Wij hopen van harte u op een op een of meerdere reizen te ontmoeten.

De Reiscommissie

Hans Zwaan, boekingen meerdaagse reizen
Emelie Rijnbeek, boekingen dagreizen
Toos Verhage, medeorganisator reizen
Edu Donkersloot, medeorganisator reizen
André in ’t Veen, reiscoördinator

Reisverslagen