Van het bestuur ~ mei 2024

Misschien leest u deze Nieuwsbrief nog net op tijd voor de Algemene Ledenvergadering op 3 mei. Op die dag zit het complete bestuur in de grote zaal voor u klaar om uitleg te geven en verantwoording af te leggen over het reilen en zeilen van de VOV in het afgelopen jaar. We zouden u daar graag ontmoeten. Het zal een belangrijke vergadering worden, want de leden kunnen dan stemmen over de benoeming van een nieuwe voorzitter en een nieuwe tweede penningmeester. Zoals u inmiddels wel zult weten heeft Aat Stahlie, na 12 jaar trouwe dienst, zijn voorzittersfunctie beschikbaar gesteld. Het bestuur is heel blij met de nieuwe kandidaat-voorzitter, Wilma Zoetemelk en de kandidaat tweede penningmeester Anton Meijer. We hopen dan ook dat alle op de Algemene Ledenvergadering aanwezige leden van hun instemming zullen betuigen.

Maar misschien werd deze Nieuwsbrief net te laat bij u bezorgd om gehoor te kunnen geven aan onze oproep om 3 mei aanwezig te zijn. We kunnen alleen maar hopen dat de zaal goed vol zal zijn en iedereen na afloop nog gezellig blijft napraten onder het genot van een drankje. In de volgende Nieuwsbrief zullen we de nieuwe voorzitter en tweede penningmeester dan wat uitgebreider aan u voorstellen.

Deze Nieuwsbrief is een dubbelnummer; de volgende komt pas eind juni uit. Behalve de gebruikelijke activiteiten zijn mei en juni ook de maanden waarin de eerste VOV-reizen georganiseerd worden. Eén dagtocht is inmiddels al geweest; de dagtocht naar Urk op 18 april. Met zo’n grote groep dat er zelfs een dubbeldekker voor geregeld moest worden. We hopen dat het een heel gezellige dag is geweest. 5 mei vertrekt er een groep naar Brilon in Sauerland voor een 5-daagse reis en 17 mei is er een dagtocht naar Alkmaar. Daar is misschien nog een plaatsje vrij; informeer snel bij de Reiscommissie als u interesse heeft om mee te gaan.

Geniet van deze lentemaanden en tot ziens.